Witam
Czy posiada ktoś zdjęcie wnętrza w kolorze Crystal Grey z Family Plus????
[ Dodano: Sro 17 Sie, 11 16:37 ]
normalnie masakra... nikt nie ma zdjecia tapicerki w kolorze Crystal Grey pomimo że jest ona oferowana na rynku. Dzwoniłem nawet do Skoda Auto Polska i oni tez nie mają!!!
Dzwonilem do Skody do Czech i pisałem do nich ale narazie bez odezwu.
Czy naprawde nikt takiej nie widzial i nie ma zdjecia???
przykro mi Panowie ale zadne z tych zdjec nie jest crystal grey tylko to sa crystal onyx !!!! jak sie przygladniecie to poprostu zdjecie maja zly balans bieli i to tak naprawde jest zwykly onyx!!!
takze dalej nici, a tak poza tym to slyszalem od jednego dealera ze crystal grey jest bardzo podobny do variety grey wiec deska powinna byc szara a tu na zdjeciach jest czarna!!!
kaczkalolo, to najwidoczniej jesteś księdzem, bo nawet konfigurator Skody pokazuje Crystal Grey jako tą tapicerkę, którą Ci wklejaliśmy - no ale skoro Ty wiesz lepiej . . .
ok to sobie skonfiguruj i ci pokaze taka sama jak wybierzesz crystal onyx i dokladnie takie samo zdjecie jak wybierzesz crystal grey !!! ile razy mam powtarzac, poza tym jak juz wczesniej wspomnialem kontaktowalem sie z Skoda Polska w Poznaniu i nawet oni nie maja zdjecia w wersji Crystal Grey a ta co jest w konfiguratorze to powiedzieli ze to musi być pomyłkowo wrzucone.
Biszczu, daj spokój. Gościu się dzis zarejestrował, nawet się nie przywitał w odpowienim temacie i już mu dawaj natychmiast zdjęcia tapicerki, bo on chce !!! Już natychmiast !! A jeszcze jak będą nie takie jak on sobie umyslił to dostaniesz w dziób 8)
Daj spokój, niech sobie mądrala sam szuka.
[ Dodano: Sro 17 Sie, 11 20:59 ]
a w takim razieczy wiecie może w modelu akcyjnym Family Plus mozna sobie zamowic tapicerke przykladowo Variety Grey z Ambiente?
Biszczu, daj spokój. Gościu się dzis zarejestrował, nawet się nie przywitał w odpowienim temacie i już mu dawaj natychmiast zdjęcia tapicerki, bo on chce !!! Już natychmiast !! A jeszcze jak będą nie takie jak on sobie umyslił to dostaniesz w dziób 8)
Daj spokój, niech sobie mądrala sam szuka.
Komentarz